Sella

Laalahdenkuja 2, Ruotula

Suunnitteilla korkeatasoisia paritaloasuntoja

Sellan paritaloasunnot olivat ennakkomarkkinoinnissa syksyllä 2023, mutta olemme keskeyttäneet markkinoinnin toistaiseksi. Aloitamme ennakkomarkkinoinnin uudelleen aikaisintaan keväällä 2024. Jos olet kiinnostunut Sellan asunnoista, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@asuva.net


Olemme suunnitelleet Ruotulan pientaloalueelle ainutlaatuisia paritaloja. Sella on omatonttinen pientalokohde, jossa laatu yhdistyy arkkitehtuuriin. BST-Arkkitehdit Oy:n suunnittelemat ajattomat tiilitalot ovat hakeneet inspiraationsa linjakkaan modernilta 70-luvulta. Talojen arkkitehtuuri on aikakaudelle ominaisesti pelkistettyä ja geometrista. Asunnoissa on reilut oleskelutilat, näyttävät kalusteratkaisut ja suuret ikkunaseinät. Kohteen pääsuunnittelija on arkkitehti Juulia Juselius.

Arvokas tiilijulkisivu kestää aikaa ja on huoltovapaa pitkälle tulevaisuuteen. Asunnot lämpenevät ja viilenevät ekologisesti maalämmöllä. Asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto sekä vesikiertoinen lattialämmitys.

Asuva Oy on tunnettu korkeatasoisista kaupunkiasunnoista. Rakennamme koteja rakkaudesta arkkitehtuuriin.

Väljyyttä ja omaa rauhaa

Sellassa on kahdeksan asuntoa. Yksitasoiset asunnot ovat kooltaan 113 m² ja kaksikerroksiset 173 m². Suuremmissa asunnoissa on monikäyttöinen harrastetila, jota voi hyödyntää kuntosalina, verstaana tai vaikka elokuvateatterina. Jokaiseen asuntoon kuuluu oma tilava autotalli ja pihapaikka. Molemmat autopaikat ovat varustettu sähköauton latauspisteellä.

Lisätiedot:

Ville Kaseva p. 040 578 9089
Meeri Haarla-Malinen p. 040 745 7713
Kaisa Laksola p.040 587 1500

tai sähköpostitse asiakaspalvelu@asuva.net.

Onko oma asunto myymättä tai mietityttävätkö raha-asiat?

Asuvan asiakkaana saat suoran yhteyden pankkiin – lue lisää!

Tontin asemapiirros

Sellan tontti sijaitsee pientaloalueella, jossa on upeita, korkeaksi kasvaneita puita. Ympäröivä vehreys rauhoittaa ja luo kodikkaan suojaisan tunnelman. Pyrimme säilyttämään tontin reunojen vanhaa kaunista puustoa.

Asunnoissa on monipuoliset ulko-oleskelutilat. Laaja lasitettu terassi aukeaa etelän suuntaan omalle asuntopihalle. 173 m2 asunnoissa voit juoda aamukahvit yläkerran tilavalla parvekkeella.

Rauhallinen ja vehreä Ruotula

Ruotulan puistomaisella alueella nautit omasta rauhasta lähellä kaupungin palveluita. Tampereen keskustaan on matkaa viisi kilometriä ja TAYS on lyhyen kävelymatkan päässä. Loistava sijainti takaa kattavat harrastusmahdollisuudet. Tenniskeskus, golfkenttä ja Kaupin ulkoilumaastot sijaitsevat lähistöllä.

 

Toimivaa arkea tyylikkäästi

Sellan sisustus on sisustussuunnittelija Anna Tuohimaan käsialaa.

Sellassa joka ikinen yksityiskohta on tarkoin suunniteltu. Asuntojen konstailemattoman tyylikkään tunnelman luovat laadukkaat pintamateriaalit, harkitut sävyt ja tunnelmallinen valaistus. Puustellin keittiöissä on tilaa seurustelulle ja herkullisten illallisten valmistamiselle. Keittiöissä on laadukkaat Mielen kodinkoneet.

Näyttävissä vaatehuoneissa on runsaasti säilytystilaa. Kylpyhuoneiden laadukas ilme syntyy suurilla laatoilla ja virtaviivaisilla linjalattiakaivoilla.

TALOYHTIÖ

Nimi As Oy Sella, Tampere
Osoite Laalahdenkuja 2
Aikataulu Ennakkomarkkinointi aikaisintaan kevät 2024
Rakennustyyppi Neljä paritaloa, 1-2 kerrosta
Tontti Oma
Asuntokoot 113m2 ja 173m2
Lämmitysmuoto Maalämpö
Lämmitysjärjestelmä Vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys