Monza

HÄRMÄLÄNRANTA, TAMPERE, ENNAKKOMARKKINOINNISSA

Asuva Monza parveke

TALOYHTIÖ

Nimi As Oy Monza, Tampere
Osoite Fontellinkatu 1
Valmistumisaika alkuvuosi 2023
Rakennustyyppi Kerrostalo, 7 kerrosta
Tontti  Kaupungin vuokratontti
Asuntokoot 55m2 – 122m2
Hinnat 247 000€ – 698 600€
Lämmitysmuoto Maalämpö
Lämmitysjärjestelmä Vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys
Energialuokka B(2018)

MODERNIA KERROSTALOASUMISTA HÄRMÄLÄNRANTAAN

As Oy Monza rakennetaan urbaanille ja kehittyvälle Härmälänrannan alueelle osoitteeseen Fontellinkatu 1. Tiiliverhoiltu ja ylväs arvotalo muistuttaa alueen teollisesta historiasta. Lähistöllä on hyvät lenkkimaastot, venesatama, uimaranta, Partolan kattavat palvelut, sekä sujuvat pyöräily- ja liikenneyhteydet keskustaan.

Monzan asunnot ovat arjessa toimivia koteja ilman kompromisseja; niissä on avarat oleskelutilat, tilavat parvekkeet, tasokkaat keittiöt ja hyvät säilytystilat. Valtaosassa asuntoja on erilliset kodinhoitotilat ja vaatehuoneet.  Jokaiselle asunnolle kuuluu oma varasto samassa kerroksessa. Pohjakerroksessa on mm. kuntosali, lukolliset urheilukaapit urheiluvaatteiden ja varusteiden säilytykseen, sekä irtaimistovarastot. Pysäköintihallista on suora yhteys porraskäytävään.

Monzan asuntokoot ovat 55 -122 m2 ja asuntoja on yhteensä 44 kpl. Asunnon ostajien on mahdollisuus ostaa myös pohjakerroksessa sijaitsevia hybriditiloja. Hybriditilat ovat kooltaan 10 – 21 m2 ja niitä voi käyttää esim. verstaana, työtilana tai varastona. Jokaiseen hybriditilaan on oma sisäänkäynti Fontellinkadulta ja ne ovat varusteltu vesipisteellä ja tietoliikenneyhteydellä.

Otamme vastaan varauksia kohteeseen.

Lisätiedot ja varaukset asiakaspalvelu@asuva.net tai Ville Kaseva p. 040 578 9089.

Liity postituslistallemme sivun alareunasta, niin saat lisää tietoa Monzasta ja Asuvan tulevista kohteista.