Rimini

HALKONIEMI, TAMPERE, 2018 JA 2019

Tästä olimme haaveilleet: mahdollisuus rakentaa kerrostalo ainutlaatuiseen paikkaan, Näsijärven rantaan ja tulevan ratikkareitin varrelle. Haaveiden kerrostalossa on riittävästi säilytystilaa, avarat oleskelutilat, huonekorkeutta, suuret ikkunat, suuri parveke, huikeat näköalat, lattialämmitys, maalämpö ja viilennys.

Olemme yhdistäneet ennennäkemättömällä tavalla hyviä ominaisuuksia, korkeatasoisen tekniikan ja designin kerrostaloasumisen helppouteen. Esimerkiksi 95m2 ja 114m2 perheasunnoissa on erillinen kodinhoitohuone, master bedroom vaatehuoneella ja omalla kylpyhuoneella, saarekekeittiö, käynti pesuhuoneesta suoraan tilavalle parvekkeelle ja riittävästi säilytystilaa.

Kaikkiin asuntoihin kuuluu häkkivarasto sekä oma kerrostasovarasto. Kellarikerroksessa on kuntosali. Ensimmäisessä kerroksessa on kuraeteinen ja polkupyörävarasto. Pihassa on autokatos ja pihan alla pysäköintihalli. Vaativampaan makuun toteutimme yläkertaan 160m2 ja 180m2 asunnot, joissa molemmissa on panoraamasaunaosasto.


Arkkitehtisuunnittelu: Ida Väänänen, SAFA, BST-Arkkitehdit

Hyvän rakentamisen palkinto

Rimini palkittiin hyvän rakentamisen kunniamaininnalla 2019

Lue lisää

Sisustusuunnittelu: Anna Tuohimaa

Asuntojen laadukas sisustus on suunniteltu harkiten. Materiaaleissa ja kalustuksessa on kiinnitetty huomiota laatuun, ilmeeseen ja käytettävyyteen arjessa. Modernin kodin tunnelman luovat leveä lankkumainen parketti, tiloista toiseen jatkuva yhtenäinen värimaailma sekä näyttävät spa-henkiset laatoitukset kylpyhuoneessa. Tyylikäs keittiö on saumaton osa kokonaisuutta.