Torino

ANNALA, TAMPERE, 2015

Tampereen Annalassa sijaitsevan rivitaloyhtiön, As Oy Torinon, suunnittelun lähtökohdat olivat yksitasoisuus ja avaruus. Hyödynsimme rinnetontilta avautuvat näkymät ja jokaiseen asuntoon suunniteltiin koko asunnon leveydeltä suojaista terassitilaa. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat kehystävät metsäistä luontomaisemaa.

Asuntojen sisustus- ja pihasuunnitelmat tehtiin suomalaista luontoa ja designia ylpeydellä korostaen. Asuntojen pihapiiriin istutettiin kunttaa – metsäsiirrännäistä, joka sisältää pääosin mustikan ja puolukan varvikkoa. Muut kasvit ja puut valittiin rinnetonttia ja suomalaista luontoa ajatellen.


Arkkitehtisuunnittelu: Pekka Mäki, SAFA, Sigge Arkkitehdit

Hyvän rakentamisen palkinto

Torino palkittiin hyvän rakentamisen kunniamaininnalla 2019

Lue lisää

Sisustussuunnittelu: Anna Tuohimaa

Suunnittelin Torinon asuntoihin valaistuksen sekä kolme erilaista pintamateriaalikokonaisuutta: Latte, Espresso ja Cappuccino.
Talojen suoralinjainen ja moderni arkkitehtuuri inspiroi suunnitteluani.

Valitut materiaalit ja sävyt ovat selkeitä, aikaa kestäviä ja laadukkaita.

Kaikki tyylit antavat selkeän pohjan muulle sisustukselle ja kalustukselle, jolloin jokainen asukas saa viimeistellä kotinsa sisustuksen omalla tavallaan. Moderneilla led-valaisimilla ja kattoon upotetuilla valaisinkiskoilla toteutettu valaistus on muunneltava ja tukee kokonaisuutta.