Rimini

AS OY RIMINI, Halkoniemi

Tästä olemme haaveilleet: mahdollisuus rakentaa kerrostalo ainutlaatuiseen paikkaan, Näsijärven rantaan ja tulevan ratikkareitin varrelle. Haaveiden kerrostalossa on riittävästi säilytystilaa, avarat oleskelutilat, huonekorkeutta, suuret ikkunat, suuri parveke, huikeat näköalat, lattialämmitys, maalämpö ja viilennys.

Olemme yhdistäneet ennennäkemättömällä tavalla hyviä ominaisuuksia, korkeatasoisen tekniikan ja designin kerrostaloasumisen helppouteen. Esimerkiksi 95m2 ja 114m2 perheasunnoissa on erillinen kodinhoitohuone, master bedroom vaatehuoneella ja omalla kylpyhuoneella, saarekekeittiö, käynti pesuhuoneesta suoraan tilavalle parvekkeelle ja riittävästi säilytystilaa.

Kaikkiin asuntoihin kuuluu häkkivarasto sekä oma kerrostasovarasto. Kellarikerroksessa on kuntosali. Ensimmäisessä kerroksessa on kuraeteinen ja polkupyörävarasto. Pihassa on autokatos ja pihan alla pysäköintihalli. Vaativampaan makuun toteutamme yläkertaan 160m2 ja 180m2 asunnot, joissa molemmissa on panoraamasaunaosasto.

Kohde on loppuunmyyty. Mikäli olet kiinnostunut ostamaan meiltä asunnon, ota yhteyttä
sähköpostitse ville.kaseva@asuva.net.